Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Supplier Network
Vind nieuwe klanten en verhoog de omzet

Sluit je aan bij het gratis Onventis Leveranciersportaal! Word ontdekt door meer dan 1.000 inkooporganisaties en beheer je bestaande klantrelaties met Onventis gebruikers. Mis geen potentiële verkopen – registreer je nu.

Deze bedrijven vertrouwen Onventis voor hun inkoopbehoeften

Boost sales

met een groter netwerk

Verminder de responstijd

om leads en verkopen vast te leggen

Verbeter transparantie

door verkooptracking

Misschien bent u geïnteresseerd in onze andere oplossingen

Procurement Integration

Alle koper-leverancier relaties vereisen e-procurement software om inkooporderprocessen te digitaliseren en automatiseren. De naadloze integratie van catalogi en punchout-shops met EDI van bestellingen, order bevestigingen, pakbonnen en facturen verlaagt proceskosten.

E-Business

E-Business is voor leveranciers die operationele inkoopprocessen beheren als een service. Voldoe aan alle essentiële vereisten zoals klant-specifieke orderverwerking en workflows, budgetbeheer, gebruiker-specifieke catalogusweergaven, ordersplitsing en dropshipping.

Onventis Supplier

Onventis Supplier

Ontdek meer

Vraag nu een demo aan

En maak vrijblijvend kennis met onze Source-to-Pay software.

  • Suppliermanagement
  • Source-to-Contract
  • Purchase-to-Pay
  • Spend Analytics
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.