Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

E-Business
Geoptimaliseerde Operationele Inkoop as a Service

De Onventis Procurement Shop is specifiek ontworpen voor leveranciers die operationele inkoopprocessen beheren voor hun klanten. Het omvat klantspecifieke orderverwerking en goedkeuringsworkflows, geautomatiseerde accounttoewijzingen, budgetbeheer en gebruiker-specifieke catalogusweergaven. Bovendien is het een flexibele e-business oplossing die multi-leveranciersscenario’s mogelijk maakt, inclusief order splitsing en dropshipping.

Deze bedrijven vertrouwen Onventis voor hun inkoopbehoeften

Verkoop efficiënter

met controles en automatisering

Behoud resources

met klanten die klaar zijn om te kopen

Bespaar tijd door

het targeten van klantengroepen

Deze bedrijven vertrouwen Onventis voor hun inkoopbehoeften

Supplier Network

Dit netwerk is een gratis oplossing voor alle leveranciers, ongeacht of ze al leveren aan Onventis-kopers. Maak een leveranciersprofiel aan om gevonden te worden door meer dan 1.000 inkooporganisaties. Leveranciers kunnen hun bestaande klantrelaties beheren met Onventis-inkopers via het netwerk.

Procurement Integration

Alle koper-leverancier relaties vereisen e-procurement software om inkooporderprocessen te digitaliseren en automatiseren. De naadloze integratie van catalogi en punchout-shops met EDI van bestellingen, order bevestigingen, pakbonnen en facturen verlaagt proceskosten.

Onventis Supplier

Onventis Supplier

Ontdek meer

Vraag nu een demo aan

En maak vrijblijvend kennis met onze Source-to-Pay software.

  • Suppliermanagement
  • Source-to-Contract
  • Purchase-to-Pay
  • Spend Analytics
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.