Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Innovatieve cloudgebaseerde inkoopoplossing van Onventis en Unite

Dankzij de integratie van Unite’s marktplaats Mercateo hebben klanten van Onventis nu rechtstreeks toegang tot miljoenen artikelen in 12 Europese landen.

11. juni 2024 | News

Den Haag/Maastricht, 11 juni 2024: Onventis, de pionier voor source-to-pay-oplossingen, is een samenwerking aangegaan met Unite, Europa‘s innovatieve B2B-platform. Binnen deze samenwerking biedt Onventis de marktplaats Mercateo van Unite aan als een vooraf geïntegreerd assortiment artikelen dat beschikbaar is voor B2B-klanten via hun source-to-pay-suite.
Deze integratie is gebaseerd op Unite’s dynamische en flexibele zoekfunctie, waardoor klanten van Onventis direct en eenvoudig toegang hebben tot een uitgebreid B2B-aanbod van ruim 100 miljoen artikelen bij meer dan 1500 leveranciers uit 12 landen. Dit assortiment biedt een ruime keuze aan catalogusgebaseerde artikelen, zoals kantoorbenodigdheden, IT-producten, gespecialiseerde RMO-artikelen (voor onderhoud, reparatie en operationele werkzaamheden) en medische apparatuur. Rechtstreekse toegang tot een productselectie van die omvang vermindert de inspanningen van inkoopprofessionals, waardoor de proceskosten voor bedrijven tot een minimum worden beperkt.

Onventis-Logo-175x150

Door een partnerschap aan te gaan met SCALUE®, breiden we de analytische functionaliteiten van de Onventis All-in-One Procurement oplossingen aanzienlijk uit. SCALUE® maakt bovenal indruk met zijn intelligente Big Data technologie voor individuele inkoop analyses.

Benjamin Fritz |
Onventis GmbH |
Director Sales & Partnermanagement
Logo-Unite

We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Onventis. Samen kunnen we de inkoop voor bedrijven efficiënter maken door hen direct en eenvoudig toegang te bieden tot een ruim productassortiment dat voldoet aan sectorspecifieke behoeften. We kijken ernaar uit om ons marktaanbod van lokale Europese leveranciers toegankelijk te maken voor een nog groter klantenportfolio

Peter Stenov |
Unite |
Vice President of Strategic Accounts & Partnerships
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.